TRUCKWASH

Uw bedrijfswagen wordt met milieuvriendelijke produkten uitwendig gereinigd in onze moderne, overdekte wasstraat. Ons geschoold personeel zorgt ervoor dat uw auto volledig en daar waar nodig handmatig gewassen wordt. De combinatie van een geautomatiseerde wasstraat, ouderwets handwerk en professionele reinigingsmiddelen is onze garantie dat schoon bij ons ook ECHT schoon is!

 

Het wasproces

Eerst wordt vet, zand en ander vuil met de hogedrukspuit verwijderd om krassen op uw voertuig te voorkomen. Daarna wordt uw voertuig in de schuimshampoo gezet. Hierna worden handmatig alle plaatsen geborsteld die door de machine niet worden bereikt. Daarna word de vrachtwagen gewassen door onze moderne borstelmachine. Als de machine terugloopt word het voertuig voorzien van een waxlaag ter bescherming van uw lak. Onze medewerkers spuiten ondertussen het chassis, de velgen en de overige plekken nog eens extra na met de hogedrukspuit.

Als afsluiting komt er nog osmose overheen zodat ie streeploos opdroogt.

Even een snelle wasbeurt....

Is je truck nog net niet zo smerig dat ie een grondige wasbeurt kan gebruiken, dan hebben nu ook een QUICKWASH tegen een heel voordelig tarief, vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden in de Truckwash.

 

Spaar voor gratis menu's

 

Haloview draadloze camerasystemen.

 

TRUCKWASH ASTEN

Nobisweg 5, 5721 VA ASTEN (NL)
Telefoon +31(0)493 670242
Fax +31(0)493 670243
E-mail info@truckwash-asten.nl

Openingstijden:

Voor wassen na 17.30 even aanmelden om te horen of er nog plek is.

Maandag t/m vrijdag 08.00 - 18.00 uur Shop 8.30 - 18.00
Zaterdag 08.00 - 14.00